Дядо Коледа подрани във Варна

Празнични светлини и аромат на греяно вино посрещнаха първата поява на Добрия старец тази година.

Дядо Коледа изненада малки и големи с ранната си поява в морския град. За пръв път той се срещна с децата в неделната вечер на Коледния пазар пред Grand Mall, където тържествено бяха запалени празничните светлини.

Дядо Коледа обходи окичените със светлини и елхови клонки дървени къщички на базара, който има визията на китно алпийско селце. Добрият старец опита от традиционните канелени коледни курабийки и даде началото на веселите зимни дни в Grand Mall.

Накрая Дядо Коледа си тръгна от купона в ефектен ретро автомобил – доматено червения Mercedes-Benz 219 от 1958 г. от колекцията класически автомобили на бизнесмена Георги Бонин.

Неделният празник беше само началото на коледните и новогодишни приключения в Grand Mall, които обещават да пълнят с настроение дните на варненци чак до 14 януари.

На 3 и 4 ноември там ще има коледни песни и танци до голяма елха, на 10 и 11 декември – фолклорни песни и танци, а на 17 и 18 декември – Коледно надиграване.

Дядо Коледа ще има и свое приемно време в най-големия търговски център край морето. Всеки ден през декември той ще приема желанията на добрите деца и ще бъде готов за снимка с тях от 10 до 20 ч.

Специални срещи с Добрия старец ще има и на втория етаж на Grand Mall в Santa Claus House – на 17 и 18 декември от 16 до 18 ч. и на 21, 22 и 23 декември от 18 до 20 ч.

NIRA Communications

Последни новини

Последни новини

Браншът: Трябва да паднат нормативните пречки пред иновациите в аквакултурите

Над 20 - 30 млн. лева са заделени за аквакултурите през новия програмен период и за тяхното ефективно усвояване са нужни съвременни технологични решения, заяви пред Maritime.bg

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на