Дядо Коледа подрани във Варна

Празнични светлини и аромат на греяно вино посрещнаха първата поява на Добрия старец тази година.

Дядо Коледа изненада малки и големи с ранната си поява в морския град. За пръв път той се срещна с децата в неделната вечер на Коледния пазар пред Grand Mall, където тържествено бяха запалени празничните светлини.

Дядо Коледа обходи окичените със светлини и елхови клонки дървени къщички на базара, който има визията на китно алпийско селце. Добрият старец опита от традиционните канелени коледни курабийки и даде началото на веселите зимни дни в Grand Mall.

Накрая Дядо Коледа си тръгна от купона в ефектен ретро автомобил – доматено червения Mercedes-Benz 219 от 1958 г. от колекцията класически автомобили на бизнесмена Георги Бонин.

Неделният празник беше само началото на коледните и новогодишни приключения в Grand Mall, които обещават да пълнят с настроение дните на варненци чак до 14 януари.

На 3 и 4 ноември там ще има коледни песни и танци до голяма елха, на 10 и 11 декември – фолклорни песни и танци, а на 17 и 18 декември – Коледно надиграване.

Дядо Коледа ще има и свое приемно време в най-големия търговски център край морето. Всеки ден през декември той ще приема желанията на добрите деца и ще бъде готов за снимка с тях от 10 до 20 ч.

Специални срещи с Добрия старец ще има и на втория етаж на Grand Mall в Santa Claus House – на 17 и 18 декември от 16 до 18 ч. и на 21, 22 и 23 декември от 18 до 20 ч.

NIRA Communications

Последни новини

Последни новини

Флотът провежда учение „Бриз“

От 10 до 19 юли 2020 г., Военноморските сили на Република България ще проведат национално военноморско учение „Бриз 2020” отворено за участие на ВМС от страни членки на НАТО.

По света и у нас

Работодатели и самоосигуряващи се от транспорта могат да получат 290 лв. месечно за запазване на заетостта на…

Работодатели и самоосигуряващи се лица от секторите „Транспорт“, „Хотелиерство и ресторантьорство“ и „Туризъм“, чиито приходи са намалели с не по-малко от 20% за определен период,

Препоръки към българските граждани при пътувания към ЕС от трети страни

Във връзка с продължаващите ограничения при пътуване от трети страни към държави – членки на Европейския съюз, препоръчваме на сънародниците ни, пътуващи от България към страни от

По света и у нас