Дядо Коледа подрани във Варна

Празнични светлини и аромат на греяно вино посрещнаха първата поява на Добрия старец тази година.

Дядо Коледа изненада малки и големи с ранната си поява в морския град. За пръв път той се срещна с децата в неделната вечер на Коледния пазар пред Grand Mall, където тържествено бяха запалени празничните светлини.

Дядо Коледа обходи окичените със светлини и елхови клонки дървени къщички на базара, който има визията на китно алпийско селце. Добрият старец опита от традиционните канелени коледни курабийки и даде началото на веселите зимни дни в Grand Mall.

Накрая Дядо Коледа си тръгна от купона в ефектен ретро автомобил – доматено червения Mercedes-Benz 219 от 1958 г. от колекцията класически автомобили на бизнесмена Георги Бонин.

Неделният празник беше само началото на коледните и новогодишни приключения в Grand Mall, които обещават да пълнят с настроение дните на варненци чак до 14 януари.

На 3 и 4 ноември там ще има коледни песни и танци до голяма елха, на 10 и 11 декември – фолклорни песни и танци, а на 17 и 18 декември – Коледно надиграване.

Дядо Коледа ще има и свое приемно време в най-големия търговски център край морето. Всеки ден през декември той ще приема желанията на добрите деца и ще бъде готов за снимка с тях от 10 до 20 ч.

Специални срещи с Добрия старец ще има и на втория етаж на Grand Mall в Santa Claus House – на 17 и 18 декември от 16 до 18 ч. и на 21, 22 и 23 декември от 18 до 20 ч.

NIRA Communications

Последни новини

Последни новини

Роберт Радославов: „Рубишипс“ е сред най-успешни параходства в Европа

Роберт Радославов е роден в Русе преди 56 години.  Завършил е Техникума по речно корабостроене и корабоплаване TРКК Русе, ВНВМУ "Н.Вапцаров" Варна , СА "Д.Ценов" Свищов.   Има

Поне четирима искат поста генерален директор на Пристанищна инфраструктура

Четирима бивши генерални директори на ДП "Пристанищна инфраструктура" участват в обявения конкурс за същата позиция. Това съобщават източници на Maritime.bg в Министерството

За пореден път и без никакви доказателства: Израел хвърля обвинения срещу Иран за атака срещу кораб (обзор)

Реален и ефективен отговор срещу иранския терор. Това са обсъдили в телефонен разговор външният министър на Израел и държавния секретар на САЩ по повод инцидента, при който