Маестро, музика!


Корабостроителите от Newport News Shipbuilding вече показаха как се прави рап музика. Парчето им „Safety first“ обиколи морските портали по цял свят и предизвика усмивки и одобрение. Музикалната вълна обхвана и други, от няколко дни в мрежата фурор от коментари предизвика видеозапис на моряци от борда на британския HMS Ocean. Оскъдно облечени те пеят песента на Марая Кери „All I want for Christmas Is You“ (Ти си всичко, което искам за Коледа“). Във финалната сцена на клипа, екипажът ляга на палубата и с телата си изписва „Merry Xmas from HMS Ocean“. Първоначално авторите на клипа са го замислили като подарък за семействата на моряците. Вероятно не са очаквали той да счупи рекорди по гледане в YouTube. През изминалата седмица лично Марая Кери поздрави моряците.

Друго музикално попадение откри Павел Петров и го сподели във Facebook страницата на maritime.port.bg. Става дума за популярното парче на The Black Eyed Peas – Bebot, в изпълнение на кадети от MagSaySay Institute of Shipping (Република Филипини).

maritime.port.bg – Любопитно

Последни новини

Последни новини

Доставяме високоспециализирани средства за отстраняване на експлоатационни и аварийни замърсявания

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ) е в процес на доставка на съоръжения за приемане на отпадъци – резултат от корабоплавателната дейност, както и на