„Навибулгар Сървисес“ в партньорство с „Приста Ойл“ за дистрибуция и доставка на корабни масла

01-korabni-masla
От началото на 2013 г. „Навибулгар Сървисес“ ЕООД е дистрибутор на „Приста Ойл Холдинг“ ЕАД за корабни смазочни продукти с марката GulfSea за територията на България и Румъния. 

„Приста Ойл Холдинг“ ЕАД е член на Sealub Alliance – глобална мрежа за доставки на висококачествени смазочни продукти и услуги за корабната индустрия, основана  и управлявана от Gulf Oil Marine Ltd. и предлагаща услуги в повече от 750 пристанища в световен мащаб. Продуктите с марка GulfSea притежават одобрения от най-големите производители на корабни двигатели, а „Приста Ойл“ е производител и дистрибутор за територията на България, Румъния и Турция.

Това партньорство, основаващо се на опита на „Навибулгар Сървисес“ и качеството на произвежданите от „Приста Ойл“ продукти, цели да превърне пристанищата в България и Румъния в по-атрактивнa и конкурентнa за корабособствениците дестинация от гледна точка на бункероването с корабни масла.

„Навибулгар Сървисес“ ЕООД е компания, специализирана в корабно снабдяване, логистика, корабни комуникационни и софтуерни решения. Базираната във Варна фирма има представителни офиси в Бургас и Констанца и оперира на всички български, румънски и други черноморски пристанища.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на