Нови климатици за Морска гара – Бургас купува общината

morska-gara-burgas

Договор за доставка на оборудване за климатизация и вентилация на новата Морска гара сключи община Бургас. Стойността му е 177 000 лв. с включен ДДС.

Средствата за техниката са осигурени по силата на ангажимент, поет от кмета Димитър Николов, тъй като в договора на строителя  тази техника не беше предвидена, съобщиха от бургаската община.

Оборудването представлява два броя въздухообработващи централи с вградена хладилна машина за климатизация на залата  за пътници и енергоспестяващ блок с рекуператор за вентилация, окомплектован с електрически калорифер.

Освен това ще бъдат доставени два броя вентилационни блокове с вътрешен хоризонтален монтаж за смукателно-нагнетателна вентилация на помещенията.

Maritime.bg – България 

Последни новини

Последни новини

Браншът: Трябва да паднат нормативните пречки пред иновациите в аквакултурите

Над 20 - 30 млн. лева са заделени за аквакултурите през новия програмен период и за тяхното ефективно усвояване са нужни съвременни технологични решения, заяви пред Maritime.bg

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на