Папазов свали Димов от шефския пост в Пристанище Бургас

diyan-dimov

Диян Димов – изпълнителен директор на Пристанище Бургас е бил освободен днес със заповед на министъра на транспорта Данаил Папазов, научи Maritime.bg.  

Новият шеф на порта е Николай Тишев, който оглавяваше дружеството за работна сила. За рокадата се говореше още в края на миналата седмица, пише Gramofona.

Тишев е от младото поколение бургаски социалисти. Той е и член на Областния съвет на БСП в Бургас. В пристанището се завръща и друг стар кадър – Аргир Бояджиев. Той пък ще оглави Управителния съвет към порта.

Само преди месец министърът на транспорта обяви в Бургас, че работи добре с Диян Димов и двамата се познават от времето когато министър Папазов оглавяваше Пристанище Варна. Тогава той заяви, че ако има промени в ръководството на бургаския порт, то те ще са козметични.

 Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на

Най-дългата подводница в света застъпва на бойно дежурство, въоръжена с шест подводни дрона

До края на септември се очаква да приключи цикълът изпитания на атомната подводница със специално назначение БЕЛГОРОД (К-329). Тя ще е най-дългата подводна лодка в света със