Папазов свали Димов от шефския пост в Пристанище Бургас

diyan-dimov

Диян Димов – изпълнителен директор на Пристанище Бургас е бил освободен днес със заповед на министъра на транспорта Данаил Папазов, научи Maritime.bg.  

Новият шеф на порта е Николай Тишев, който оглавяваше дружеството за работна сила. За рокадата се говореше още в края на миналата седмица, пише Gramofona.

Тишев е от младото поколение бургаски социалисти. Той е и член на Областния съвет на БСП в Бургас. В пристанището се завръща и друг стар кадър – Аргир Бояджиев. Той пък ще оглави Управителния съвет към порта.

Само преди месец министърът на транспорта обяви в Бургас, че работи добре с Диян Димов и двамата се познават от времето когато министър Папазов оглавяваше Пристанище Варна. Тогава той заяви, че ако има промени в ръководството на бургаския порт, то те ще са козметични.

 Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на