Представители на морски организации във Варна гонят политическа кариера

Никому неизвестната партия „Движение експерти за регионите” е издигнала дисциплинарно уволнения екс-директор на ДМА – Варна и настоящ председател на Българска Морска Камара к.д.п. Богдан Богданов, за кандидат общински съветник. Това видя случайно репортер на maritime.port.bg. Сред редиците на „либералното“ движение са и други лица от морската индустрия във Варна.

Пред maritime.port.bg минувачи коментираха, че никога не са чували за подобна формация.

Стела Мирчева (30г.): „Смешници са всички. Куцо, кьораво и сакато се напъва за политическите дивиденти, не съм чувала за тази партия, няма и да гласувам на изборите”.

Иглика Николова (53г.): „Не съм чувала за тази партия”.

Петър Тончев (22г.): „Цяла Варна е с политически лозунги. Тези старчоци на този билборд ми приличат на комунистическа номенклатура”.

Сред „морските“ кандидати на движението са и о.р. кап. I ранг Михаил Димитров Йонов, гл. мех. Христо Михайлов Антонов и инж. Пламен Неофитов Динчев.

Според страницата на движението к.д.п. Богданов е „заемал е длъжността Изпълнителен директор на Дирекция „Морска администрация” – Варна“ В момента е собственик на частна фирма в областта на корабоплаването„. Като странен пропуск може да се определи липсата на информация, че к.д.п. Богданов в момента е председател на Българска Морска Камара – сдружението, което се опитва да се наложи като основен медиатор в отношенията между държавата и морската индустрия.

Председателят на БАМК к.д.п. Димитър Димитров е издигнат от коалиция „Да за Варна“. Той е на второ място в листата за общински съветници на коалицията с кандидат-кмет Антон Луков. Утре коалицията ще проведе среща с представители на морския бизнес в „Дом на моряка“ от 14:00ч.

maritime.port.bg – България

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на