Пристанище Варна реализира проект за подобряване условията на труд

01-port-varna

В Пристанище Варна започна реализацията на проект за подобряване условията на труд чрез прилагане и спазване на нормите и изискванията на законодателството по безопасност и здраве при работа.

1550 работници и служители ще се възползват от различните дейности по проекта, а крайният ефект за тях ще бъдат подобрените условия на труд, безопасността и здравето им при работа.

Ще бъде усъвършенствана организацията на трудовата дейност и модернизирано оборудването с цел повишаване на безопасността, информира Черно море.

Друга цел е да се повиши ефективността на производството и производителността на труда, като се създадат условия за рационално използване и организация на трудовите, материалните и финансовите ресурси.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Празник на флота в Русе (галерия)

От град Русе започнаха празненствата по случай 142-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България. Заместник-командирът на Военноморските сили

Проф. Илия Пеев: Поне 15% ръст на БВП може да даде морската индустрия

За възможността националната морска идея, която толкова пъти беше неглижирана, най-после да има по-ефективна и резултатна завършеност, за очакванията на морската ни общественост