Регата „Купата на Добруджа“ ще се проведе за трети път

eforienord

Третото издание на Международната Регата „Купата на Добруджа“ за спортни ветроходни лодки, ще се проведе тази година в периода 12-15 септември в Ефорие Норд, като домакин ще бъде Пристанище Ефорие.

Регатата се организира на основата на асоциирането между Морски клуб Балчик и Клубул Наутик Ромън в партньорство с Щаба на Военноморските сили на Румъния, Окръжната дирекция за младежта и спорта в Констанца, Пристанище Ефорие, Община Балчик и Окръжен съвет Констанца.

Гонките ще се проведат в периода 13-15 септември във водите на Черно море в района на туристическо пристанище в Ефорие. Състезателните класове са „470“, „420“, „ Лазер Стандарт“, „Лазер Радиал“, „Лазер 4,7“, „Кадет“ и „Оптимист“.

Maritime.bg – Спорт

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на