Удължиха срока за доставка на кораб за Община Бургас

Screen shot 2013-02-19 at 1.33.25 PM
Срокът за приемане на оферти за доставка на туристически кораб по обществената поръчка на Община Бургас е удължен с още месец
, показа репортерска проверка, предаде е-Бургас.

Миналият петък, когато трябваше да бъдат отворени офертите, се оказа, че кандидати за доставката на катамарана няма. Първоначално се смяташе, че администрацията ще прекрати процедурата, тъй като срокът веднъж вече бе удължен. В крайна сметка, се е взело решение за ново удължаване на първия етап на обществената поръчка.

Според заданията, офертите на компаниите, желаещи да доставят туристическото корабче, което ще обслужва линията до остров “Св.Анастасия” ще се приемат в администрацията до 8 март 2013 г. Предложенията ще бъдат отворени от комисията на 19-ти.

Плавателният съд е с прогнозна стойност 800 хил.лв.. Той трябва да е с дължина 18 метра, широчина 7 метра, височина на борда 2,5 метра и тегло до 30 тона. Корабът трябваше да бъде клас С, използван обикновено за малки вътрешни превози.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Доставяме високоспециализирани средства за отстраняване на експлоатационни и аварийни замърсявания

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ) е в процес на доставка на съоръжения за приемане на отпадъци – резултат от корабоплавателната дейност, както и на