Фотозагадка – затвор или офиси

Maritime.bg стартира нова и интересна инициатива. Във Facebook  страницата на портала ще бъдат публикувани различни изображения, който потребителите ще трябва да познаят.

Първата фотозагадка на Maritime.bg във Facebook  бе решена от Петър Груев.

Затворът-баржа на Ню Йорк, VERNON C.BAINCENTER(VCBC). Съдът може да приеме до 800 души. Палубите са разделени според режимa на сигурност, по който затворниците лежат. На борда са обособени 16 общежития и 100 килии. Баржата се намира в река Ийст, Ню Йорк и на 1 nm от морския колеж Sunny Maritime. Съдът е част от най-голямата в света наказателна колония – RIKERS ISLAND. Затворът е построен за 161 млн. щ. долара в Ню Орлиънс и е провлачен до Ню Йорк през 1992г. Целта е да се намали пренаселеността в американските затвори. Тъй като е плавателен съд, според разпоредбите на Бреговата охрана на САЩ, на борда му има 3-членен екипаж.

 

Присъединете се към Facebook страницата на Maritime.bg – тук.  Загадките ще стават все по-трудни, а занапред в играта ще бъдат осигурени и награди за победителите.

Фото/Загадка Maritime.bg
Последни новини

Последни новини

Кап. I ранг Ваньо Мусински е назначен за заместник-началник на Щаба по операциите на Военноморските сили

На 30 ноември 2021 г., в Щаба на Военноморските сили бяха обявени заповеди на министъра на отбраната и командира на Военноморските сили за назначаване на длъжности и повишаване

Кап. Димитър Димитров: Крупно дарение на БМФ прави необратимо изграждането на Паметника на моряка

За поредна година морячеството посреща своя професионален празник Никулден в условията на пандемията от Ковид 19 и това не може да не определи насоките на разговора пред

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент