Разпределиха 20 бъдещи офицери от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Във ВВМУ “Н. Й. Вапцаров” се проведе заседание на комисията за разпределение на курсантите- випускници. Комисията председателствана от началника на ВВМУ капитан I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров извърши разпределение по длъжности, съобщиха от ВВМУ.

Бъдещите офицери са общо 20 от които три девойки. 15 от випускниците ще продължат службата си в гарнизон Варна, а останалите 5 в Бургас.

Първенците на специалностите: “Военноморски комуникационни радиотехнически системи” ( курсант- мичман Десислава Ангелова Русева- отличник на “Випуск- 2012” на ВВМУ “Н. Й. Вапцаров”, с общ успех от курса на обучение “Отличен- 5.96”), “Корабоводене за ВМС” ( курсант- мичман Мария Веселинова Енева, с общ успех от курса на обучение “Отличен- 5.86”) и “Корабни машини и механизми за ВМС” ( курсант- мичман Михаил Василев Михайлов с общ успех от курса на обучение “Мн.Добър- 4.84”) ще продължат реализацията си във Военноморска база Варна.

Снимка: Архив, Maritime.bg

Maritime.bg – ВМС

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва