Разработиха онлайн система пресъздаваща новите изпити пред Морска администрация

Варненска фирма разработи онлайн среда за тестове и обучение на моряци, напълно пресъздаваща начина, по който в момента се водят електронните изпити в ИА „Морска администрация“.

В системата са въведени всички въпроси от базата данни публикувана от ИАМА.  Отговорите са проверени от водещи преподаватели в областта на морските науки и от доказали се високо квалифицирани, действащи морски кадри.

Така базата вече включва над 6000 въпроса. Тестовете се съставят динамично по случаен принцип съобразно съответната функция и ниво на заеманата длъжност – управленско, оперативно и изпълнителско.

Отговорите на въпросите също се разбъркват за да се избегне механичното наизустяване. Организацията на тестовете е съобразена с изискванията, посочени в документа „Организация на изпитите за придобиване на правоспособност по чл.30 и чл.31 и критерии за оценка през 2012г.“, утвърдена от изпълнителния директор на ИАМА.

Тестовете са интерактивни, оценяването става в реално време и резултатите се виждат веднага след приключването на теста. Тестовете за самоподготовка не са ограничени по време с цел да се създадат по-добри условия на моряците за обучение. Включени са и изпитни тестове за време.

След приключване на теста обучаемите могат да видят и верните отговори.

Основно предимство на онлайн средата за обучение е достъпността й от всяка точка на света. Така морските лица могат да се подготвят и докато са на рейс, смятат от фирмата-създател – Резонанс.

Можете да видите системата тук.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент