“Други хора” въртят фабрика на Станчо Савов, който имал уши

След като опроверга информацията, че ухото на Станчо Савов е било отрязано пред други медии, собственикът на кораба “Ина” – Станчо Вълчев го направи и пред Maritime.bg. Той коментира, че заедно управлявали фабрика за консерви в Южна България.

На въпрос на Maritime.bg как управляват фабрика, при положение, че в Република България регистрирано дружество на тяхно име не съществува, Вълчев заяви: “Защо трябва да ни има там. Има 1000 други форми, други хора има, които са на нашето място”.

Собственикът на кораба “Ина” не пожела да назове името на фабриката за консерви.

Вълчев не даде еднозначен отговор на въпрос на Maritime.bg, че след като имат бизнес следва да се издължат на десетките моряци от корабите “Ина” и “Сий уинд”. Той каза: “Сега, току що подписахме договора, преди 15 дни, за европейско финансиране, тя фабриката още не работи. Ще се внасят машини от Италия и ще се ремонтират някои работи. И юни – май другата година трябва да почне работа”.

[ultimate 3 /]
Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

В Морско училище представиха нова специалност – „Национална и регионална морска сигурност“

Новата специалност във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – „Национална и регионална морска сигурност“, бе представена официално пред военнослужещи, цивилни и курсанти и студенти.

Виждали ли сте потъналите кораби във Варненското езеро? Община Варна сега разбра за тях, плаща 30 хил. лева за огледи

Община Варна се готви да плати малко над 29 хил. лева на частни фирми, които сами предлагат обследване на потънали кораби във водите на Варненското езеро, макар пълна информация

Модерна рибовъдна ферма създадоха по Програмата за морско дело и рибарство в язовир „Клокотница“

От традиционно рибно стопанство, каквото представляват всички зарибени вътрешни водоеми, наемателят на язовир „Клокотница“, „Водно строителство - Хасково“ АД, успява да създаде и

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент