„Други хора“ въртят фабрика на Станчо Савов, който имал уши

След като опроверга информацията, че ухото на Станчо Савов е било отрязано пред други медии, собственикът на кораба „Ина“ – Станчо Вълчев го направи и пред Maritime.bg. Той коментира, че заедно управлявали фабрика за консерви в Южна България.

На въпрос на Maritime.bg как управляват фабрика, при положение, че в Република България регистрирано дружество на тяхно име не съществува, Вълчев заяви: „Защо трябва да ни има там. Има 1000 други форми, други хора има, които са на нашето място“.

Собственикът на кораба „Ина“ не пожела да назове името на фабриката за консерви.

Вълчев не даде еднозначен отговор на въпрос на Maritime.bg, че след като имат бизнес следва да се издължат на десетките моряци от корабите „Ина“ и „Сий уинд“. Той каза: „Сега, току що подписахме договора, преди 15 дни, за европейско финансиране, тя фабриката още не работи. Ще се внасят машини от Италия и ще се ремонтират някои работи. И юни – май другата година трябва да почне работа“.

[ultimate 3 /]
Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Естакадата в Шабла, а не удълбочаването за 400 млн., е причина за рокадата в ДППИ

Строежът на морската естакада при нос Шабла е предаден за проверка на Софийска градска прокуратура. Това съобщи пред БНР служебният министър на транспорта Георги Тодоров.