Награди на списание „Клуб ОКЕАН“ за българските Военноморски сили

В адмиралтейството във Варна за 11-ти път по установената традиция, след номиниране по команден ред и решение на командира на флота, списание „Клуб ОКЕАН” връчи ежегодните си награди за най-добър офицер, старшина, матрос и екипаж от Военноморските сили за 2012 г.

Присъстваха представители на всички военни формирования и на щаба на марината и медии.

Ритуалът бе открит от командира на ВМС контраадмирал Румен Николов, който оцени високо традицията списанието да отбелязва по достойнство труда и резултатите, постигани от военните моряци.

Индивидуални награди – грамота и часовник, получиха подполковник Милен Хинтоларски – командир на Морската вертолетна авиобаза, старшина І степен Петър Урумчев – шофьор на БрПРТН Калиакра, и старши матрос Станимир Тодоров – старши моторист на базов миночистач „Прибой”.

С колективна награда – грамота и спортно имущество, бе отличен екипажът на фрегата „Верни” с командир капитан ІІ ранг Галин Манев. От името на наградените той благодари на списание „Клуб ОКЕАН” за признанието и оказаната чест.

Maritime.bg – ВМС

Последни новини

Последни новини

Варненска морска гимназия „Св. Н. Чудотворец“ отбелязва 75 години от създаването си

Варненска морска гимназия "Свети Николай Чудотворец" ще отбележи своята 75-а годишнина. В своята 75-годишна история училището се е утвърдило като лидер в обучението на