С нов уеб продукт пристанището в Ротердам налага своята марка


С нов уеб продукт пристанище Ротердам ще налага своята марка.
Това стана ясно от думите на новия председател на борда на директорите на Deltalinqs, Стивън Лак.

“Променете вашата гледна точка” цели подобряване позиционирането на бранда “Пристанище Ротердам” в световен мащаб, съобщават в прессъобещение до Maritime.bg от порта.

Стартът на кампанията е обявен на галавечеря на служителите на порта. “Това е първи път, в който ще опитаме да заздравим позициите си като бранд, марка, визия и мисия”, казва изпълнителният директор на порта Ханс Смит. По думите му пристанището ще остане най-голямото и най-натовареното в Европа заради разположението и дълбочините.

“Но все пак ние имаме нужда от добра история”, коментира той. За първи път е изготвена изключително сложна маркетингова стратегия, която включва всички компании работещи в порта.

Maritime.bg – Любопитно

 

 

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на