Високи оценки за акредитацията на специалности във ВВМУ

voennomorsko-uchilishte-akreditaciya
Във ВВМУ “ Н. Й. Вапцаров“ работиха две експертни групи на Националната агенция по оценяване и акредитация.

Първата експертна група, ръководена от проф. Павел Пенев, извърши акредитация на специалностите от Професионално направление „Военно дело“.

Втората експертна група извърши акредитация на нерегулираните специалности от Професионално направление „Транспорт, корабоплаване, авиация“ – „Експлоатация на флота и пристанища“, „Мениджмънт на морския транспор“, „Технология на кораборемонта“ и „Океанско инженерство“. Тази комисия се ръководи от доц., доктор Кирил Карагьозов.

По време на работата членовете на експертните групи се запознаха с учебната база на училището и проведоха срещи с курсанти, студенти и докторанти и академичния състав на факултетите.

Експертните групи ще предложат високи оценки за акредитацията на военните специалности и специалностите „Експлоатация на флота и пристанища“, „Мениджмънт на морския транспорт“, „Технология на кораборемонта“ и „Океанско инженерство“ за обучение на студенти.

Фото: ВВМУ

Maritime.bg – Морско образование 

Последни новини

Последни новини

Обмислят възстановяване на речните круизи между български градове на Дунав

„Възстановяването на връзките между дунавските градове с модерен вид транспорт по реката би донесъл нови възможности за туризма. Вярваме, че от Силистра, през Русе до Видин

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент