Навибулгар Сървисес откри офис в Констанца

Picture-1На официален коктейл фирма „Навибулгар Сървисес“ ЕООД, специализирана в областта на корабното снабдяване и корабното комуникационно обслужване, обяви откриването на свой представителен офис в Констанца. Домакини на събитието бяха изпълнителният директор на компанията г-н Александър Александров и управителят на румънския клон г-н Йонут Кожокару. На коктейла присъстваха водещи румънски компании от корабния бранш, а специални гости бяха г-н Алесандро Мантеро, Регионален мениджър на Gulf Oil Marine Ltd. за Европа, г-н Пол Кейн, Директор на Chugoku Paints (UK) Ltd. и Маркетинг мениджър на Chugoku Marine Paints Ltd. за Европа и г-н Джон Инглиш, Мениджър продажби.

„Откриването на наше представителство в Констанца е в съответствие с дългосрочната ни стратегия за регионална експанзия. Гордея се с факта, че за относително кратко време успяхме да изградим един успешен и сплотен екип в Констанца.“,  каза г-н Александър Александров. „Нашата цел е, предоставяйки качествени услуги и продукти на най-добри цени, да облекчим корабособствениците в тази тежка икономическа ситуация и по този начин да направим Черноморския регион по-привлекателен и конкурентен по отношение на корабното снабдяване.“

Домакините използваха възможността да представят два от основните си партньори – производителя на корабни смазочни продукти Gulf Oil Marine Ltd. и един от световните лидери в производството на корабни бои и разредители Chugoku Marine Paints Ltd. От началото на 2013 г. „Навибулгар Сървисес“ е дистрибутор на смазочни материали с марката GulfSea за територията на България и Румъния. Фирмата може да осигури на своите клиенти надеждни доставки във всяка една точка от света благодарение на глобалната мрежа на Sealub Alliance, основан от Gulf Oil Marine. Целта на алианса е да предлага пълна гама от висококачествени смазочни продукти за плавателни съдове, както и експертни технически услуги за морския транспорт.

Участниците в срещата се запознаха и с предимствата на революционната серия противообрастващи бои Seaflo Neo на Chugoku Marine Paints, намаляваща консумацията на корабно гориво с 3-5%. „Seaflo Neo е технологията на бъдещето, не само защото осигурява по-гладко покритие и намалява триенето, вредните емисии и разходите, а и защото наистина работи и това е доказано с дългогодишни тестове“, подчерта г-н Пол Кейн.

„Навибулгар Сървисес“ ЕООД е специализирана в съпътстващи корабния бизнес дейности – корабно снабдяване и логистика, корабни комуникационни решения, софтуерни решения за корабния мениджмънт и сервиз на корабно радио-навигационно оборудване. Фирмата е основана през 2009 г. в гр. Варна и оперира на всички български, румънски и други пристанища в района на Черно море. Компанията е сертифицирана по стандарта за качество ISO 9001:2008 и е член на Международната асоциация за корабоснабдителите (IMPA) и Международната асоциация на корабните снабдители (ISSA).

Maritime.bg – Свят

Последни новини

Последни новини

Инцидент с подводница в Южна Африка, загинаха трима, сред тях една от малкото жени-подводничари в страната

Трима подводничари загинаха при инцидент с подводница MANTHATISI от състава на Военноморските сили на Южна Африка. Седем моряци падат зад борда на подводната лодка по