Търси се: Задигнаха RIB с колесар в Тополи

999478_10201700242967050_1610076858_n

Нагли крадци задигнаха RIB от двора на къща в с. Тополи. Това съобщиха пред Maritime.bg ужилените собственици на лодката.

Промъкнали са се през нощта в двора и са я откраднали заедно с колесара“, заяви собственикът й.

Лодката е марка “Мистрал”, регистрирана е в Бургас. RIB-ът е дълъг 4,80 м. и широк 2,30. Задигнат е с двигател “Джонсън 70”.

Потърпевшите са установили чрез видеонаблюдение на съседни къщи, че апашите най-вероятно са се отправили към крайезерния път, който обаче е затворен в посока Варна, което означава, че вероятно са поели към близките села към Девня.

В момента в интернет подобни лодки, с колесар, се търгуват за над 10 000 лева.

Собственикът на лодката е водолаз и я е използвал за развлечение. Същият моли, ако лодката бъде забелязана да бъде уведомен на телефон 0889 232 686 (Михалев).

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

“Многократни проверки за сигурност” бавят отплаването на кораб “Св. Св. Кирил и Методий”

"Многократни проверки за сигурност" са причина за забавянето на очакваното отплаване на научно-изследователския кораб "Св. Св. Кирил и Методий". Това твърди проф. Христо

Китай прие пореден нов боен кораб

Нов тежък разрушител – „Аншан“, е постигнал оперативна способност след изпитания, и е готов за плавания в далечни води, съобщи Централната китайска телевизия (ССТV), предаде

Русия бави обработката на кораби по зърнения коридор в Черно море, твърди Украйна

Руската страна умишлено забавя проверката на кораби с украинско зърно от Съвместния координационен център (СКЦ) по инициативата "Черноморско зърно", като по този начин

Кап. Димитър Димитров: Най-авторитетният форум на CESMA ще се проведе във Варна догодина

Как и с какви очаквания българските моряци посрещат своя професионален празник, Никулден, на този обичаен и винаги актуален въпрос, търсим отговор в нашия разговор с с к.д.п.

В Морско училище представиха нова специалност – „Национална и регионална морска сигурност“

Новата специалност във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – „Национална и регионална морска сигурност“, бе представена официално пред военнослужещи, цивилни и курсанти и студенти.

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент