Кораби на „Дунав турс“ ще бъдат плаващи хотели на изложението в Дюселдорф

ELEGANT_LADY

Българският кораб „Елегант лейди“ ще бъде използван като хотел на панаира „Медика“ в Дюселдорф, а плавателният съд „Хайнрих Хайне“ – като хотел за Европейския парламент. Това съобщиха от компанията – собственик „Дунав турс“, след завръщането на маркетинговия й екип от една от най-големите туристически борси на немския пазар – в Кьолн. Там над хиляда и сто изложителя се надпреварват да предлагат своите продукти, а сделките, които се сключват, са за милиони евро.

От „Дунав турс“ отчитат като сериозен успех резултата от своето участие във форума, тъй като конкуренцията в бранша е огромна.

Освен сделката за мащабното изложение „Медика“ в Дюселдорф, което тази година ще се проведе през ноември, на туристическата борса в Кьолн русенските корабособственици са договорили и новогодишни круизи за своите плавателни съдове.

Междувременно русенската компания за круизен туризъм „Дунав турс“ АД навлезе в най-активната част на туристическия сезон, съобщиха още оттам, предаде Дневник. През този период всичките шест кораба са максимално заети, а туристите пътуват не само по Дунав, но и по Рейн, Майн и Мозел.

Maritime.bg – България / Дунав

 

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент