190 студенти от ВВМУ получиха дипломи

img_0253

190 студенти завършиха Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и получиха своите дипломи. 39 от тях са с образователно-квалификационна степен “магистър” по специалностите :“Корабоводене”, “Корабни машини и механизми”, “Управление на пристанищата”, “Електрообзавеждане на кораба”. 151 студенти получиха дипломи за образователно-квалификационна степен “бакалавър” по специалностите: “Корабоводене”, “Корабни машини и механизми”, “Корабна радиоелектроника”, “Електрообзавеждане на кораба”, “Технология и управление на флота и пристанищата”, “Речно корабоплаване”, “Технология на кораборемонта” и “Океанско инженерство”.

Първенец на “Випуск 2013” на ВВМУ “Н. Й. Вапцаров” е курсант-мичман Росен Николаев Трошев от специалност “Организация и управление на тактическите подразделения”, специализация “Корабоводене за ВМС” с общ успех “Отличен – 5.92”. Първенецът на студентите от “Випуск 2013” на ВВМУ “Н. Й. Вапцаров” с образователно-квалификационна степен “бакалавър” е Милен Рахилов Иванов от специалност “Корабоводене”, редовна форма на обучение с общ успех “Отличен – 5.74”.

Дипломите на студентите и наградите бяха връчени от официалните гости, от представители на фирми и организации от морския бизнес и от Началника на ВВМУ. Значителна част от випускниците „получиха“ една от най-желаните награди – назначаване на работа във фирми от морския бизнес.

Maritime.bg – Морско образование

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на