Моряците вече пестят до 90% от разходите за разговори в чужбина

maritimemobibrand

С до 90% намаляват разходите на българските моряци за разговори в роуминг, гарантира нова комуникационна услуга.

Maritime.Mobi е разработена специално за заетите в морската индустрия. Услугата представлява предплатена сим карта с два номера – български (стационарен) и британски (мобилен). Тя не е част от български мобилен оператор, а използва мрежите на свои международни партньори.

В България Maritime.Mobi развива като самостоятелен бранд фирма „Меритайм.БГ”, която е собственик и издател на едноименното специализирано издание, а водещ партньор в проекта е компанията „Симпатик Интернешънъл”.

За първи път, специално за морските лица, са осигурени възможно най-ниските цени за осъществяване на разговори в роуминг, без да е необходимо подписването на договори и без скрити условия и такси.

Налични са три пакета карти Maritime.Mobi – Икономичен (с цена 24.90 лв., с включени 15 лв. за разговори), Стандартен (с цена 39.90лв., с включени 35 лв. за разговори) и Премиум (с цена 59.90 лв., с включени 60 лв. за разговори).

След изразходване на пакетите, които имат безсрочна валидност, същите могат да се презареждат лесно чрез ваучери или чрез интернет от всички краища на света. Maritime.Mobi предлага и несравнимо ниски цени и за мобилен интернет. Например, цената за пренос на 100 kB в ЕС струва само 0,05 лв.

В момента страницата на Maritime.Mobi се разработва, но желаещите да получат подробна информация за услугата могат да се запознаят с условията на телефон: 052 46 00 42 или на място в офиса на „Меритайм.БГ“ в град Варна на адрес: бул. „Христо Ботев“ 18, вх. 11, партер (виж картата най-долу).

Адрес на офиса на „Меритайм.БГ“, от който можете да закупите предплатените пакети Maritime.Mobi/SIMpatik и да се запознаете с услугата:

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент