Южен поток е основен спонсор на Tall Ships Regatta 2014

vetrohod-kaliakraЮжен поток транспорт е основен спонсор на международната Black Sea Tall Ships Regatta 2014 в България. Компанията ще подпомогне събитието във Варна, което ще се състои от 30 април до 3 май на централното пристанище в града с домакинството на община Варна. Във връзка със спонсорството, Южен поток транспорт ще организира конкурс и ще осигури на трима победители вълнуваща възможност да вземат участие в Регатата,  преминавайки  разстоянието от Новоросийск до Сочи по море на ветроход от клас А.

Право на участие ще имат всички на възраст над 21 години. В надпреварата за наградата се участва с есе на тема: «Енергия за Европа, полза за България».  По-лаконичните жители на Варна могат да участват с предложение за слоган на информационния център за Южен поток във Варна. Материалите могат да бъдат подавани в Информационния център на Южен поток на улица „Цар Симеон 29“ или изпращани на имейл адрес: varna@south-stream-transport.com

Препоръчително е текстът да е отпечатан, като непременно трябва да се добавят: трите имена на автора, неговите години, адрес по лична карта и телефон за връзка.

Срокът за подаване на текстове е до 28 април включително. Победителите ще бъдат излъчени от независимо жури, съставено от журналисти и обществени личности, на 29 април.

Пътуването от Новоросийск до Сочи ще се осъществи на 12 май. За целта разноските по пътуването до Русия и обратно ще се поемат от Южен поток транспорт.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Естакадата в Шабла, а не удълбочаването за 400 млн., е причина за рокадата в ДППИ

Строежът на морската естакада при нос Шабла е предаден за проверка на Софийска градска прокуратура. Това съобщи пред БНР служебният министър на транспорта Георги Тодоров.