Фотографи показват морската магия „Тол Шипс”

tall-ships-varnaУникална изложба на варненски фотографи слага начало на събитията, съпътстващи провеждането на най-престижната международна регата SCF Black Sea Tall Ships Regatta във Варна.

Градът ще бъде домакин на състезанието за втори път в дните от 30 април до 3 май. Организатор на изложбата е екипът на Радио Варна, който я посвещава на 80-годишнината на медията.

В експозицията със свои снимки се включват известни варненски фотографи, които през 2010 г. успяха да уловят магията на ветроходната регата „Тол Шипс – Исторически морета`2010”. Това са Александър Алексиев, Георги Генчев, Емил Милев, Красимир Делчев, Красимир Тодоров, Любомир Бенковски, Михаил Дечев, Николай Христакиев, Петко Момчилов, Пламен Гутинов, Пламен Михайлов, Пресиян Панайотов, Росен Донев, Тихомир Божанов, Цветомир Трънков.

Официалното откриване на фотоизложба „Тол Шипс – Исторически морета’ 2010” ще е на 28 април, понеделник, в 18 часа. В седмицата на регатата експозицията в Арт салона на Радио Варна ще бъде отворена за посещение от 14 до 18 ч.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Празник на флота в Русе (галерия)

От град Русе започнаха празненствата по случай 142-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България. Заместник-командирът на Военноморските сили

Проф. Илия Пеев: Поне 15% ръст на БВП може да даде морската индустрия

За възможността националната морска идея, която толкова пъти беше неглижирана, най-после да има по-ефективна и резултатна завършеност, за очакванията на морската ни общественост