Само в Maritime.bg: Вижте магията “Тол шипс” от въздуха (видео)

scf-black-sea-tall-ships-regatta-2014

Уникално видео на магията “Тол шипс” в Пристанище Варна засне екипът на Copter Plus. Ексклузивно необработените въздушни кадри получи Maritime.bg – морската медия на България.

Copter Plus е българо-немска компания, специализирана във въздушино видеозасне и фотографиране с безпилотени радиоуправляеми роботи, дизайн, изработка на прототипи и конструиране на собствени високо-технологични мултироторни системи (квадрокоптери и хексакоптери), както и тунинговане и подобряване на вече готови радиоуправляеми безпилотни въздушни системи. В момента компанията работи по подобряването предимно на части и детайли на хексакоптер DJI S800 EVO. В екипа на Copter Plus работят дизайнери и инженери е с над 30 годишен международен опит в областта на авиомоделизма, прецизните машини и иновациите. За компанията четете в официалния й сайт, а още невероятни висококачествени кадри, заснети с радиоуправляеми роботи, можете да видите в страницата на Copter Plus в YouTube.

Организатор на SCF Black Sea Tall Ships Regatta е международната благотворителна организация Sail Training International (STI). Организатор от българска страна е Община Варна. Патрони на фестивалните дни в различните пристанища ще бъдат съответно: Росен Плевнелиев (Президент на България), Владимир Путин (Президент на Русия), Траян Бъсеску (Президент на Румъния).

Регатата се провежда за пръв път изцяло в акваторията на Черно море и в нея участват 19 ветрохода от 9 страни. Надпреварата включва порт Варна, руските пристанища Новоросийск и Сочи и румънското пристанище Констанца.

Всичко за SCF Black Sea Tall Ships Regatta

Видео:

Последни новини

Последни новини

Румен Николов: Неадекватно състояние на вахтените е вероятна причина за засядането край Яйлата

Неадекватно състояние на вахтените е вероятната причина за засядането край Яйлата. Това заяви на брифинг във Варна главният директор на Главна дирекция „Аварийно спасителна

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент