Посрещнаха министър Ангел Найденов с военен ритуал пред Щаба на Военноморските сили

shtab-na-flota-varnaМинистърът на отбраната Ангел Найденов бе посрещнат с военен ритуал пред щаба на Военноморските сили във Варна. Официалната церемония включваше почетен караул на Военноморските сили и участието на Представителния духов оркестър на ВМС.

На събитието присъстваха вицеадмиралът Румен Николов, контраадмиралът Димитър Делев, зам.-командващ на Военноморските сили, началникът на щаба на ВМС капитан първи ранг Коста Андреев и зам.-началникът на щаба капитан първи ранг Любомир Друмев.

В момента министърът на отбраната Ангел Найденов провежда среща с командването и личния състав на щаба на Военноморските сили във Варна.

По-късно Найденов ще посети кораборемонтния завод  „ТЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал Варна”, както и парк музея „Владислав Варненчик”.

През деня министърът ще се срещне с командването и личния състав на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, а по-късно ще се срещне и с членове на военнородолюбивите и военнопатриотичните организации във Варна.

Maritime.bg – ВМС

Последни новини

Последни новини

Пристанищни синдикати: Не подкрепяме предложенията на Благомир Коцев за зоната на Пристанище Варна

За прехвърляне на обособената обществена зона в Пристанищен терминал Варна - Изток на Община Варна се обяви бившият областен управител на Варна Благомир Коцев (Продължаваме

Младежи, взели участие в „Дните на сините кариери“, проявяват интерес към обучение и реализация в България

Международният формат "Дни на сините кариери" даде възможност на 60 младежи от Португалия, Испания, Полша, Гърция, Румъния и България да се запознаят с възможности за