Посрещнаха министър Ангел Найденов с военен ритуал пред Щаба на Военноморските сили

shtab-na-flota-varnaМинистърът на отбраната Ангел Найденов бе посрещнат с военен ритуал пред щаба на Военноморските сили във Варна. Официалната церемония включваше почетен караул на Военноморските сили и участието на Представителния духов оркестър на ВМС.

На събитието присъстваха вицеадмиралът Румен Николов, контраадмиралът Димитър Делев, зам.-командващ на Военноморските сили, началникът на щаба на ВМС капитан първи ранг Коста Андреев и зам.-началникът на щаба капитан първи ранг Любомир Друмев.

В момента министърът на отбраната Ангел Найденов провежда среща с командването и личния състав на щаба на Военноморските сили във Варна.

По-късно Найденов ще посети кораборемонтния завод  „ТЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал Варна”, както и парк музея „Владислав Варненчик”.

През деня министърът ще се срещне с командването и личния състав на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, а по-късно ще се срещне и с членове на военнородолюбивите и военнопатриотичните организации във Варна.

Maritime.bg – ВМС

Последни новини

Последни новини

Морският бизнес в САЩ е в ступор от избора на Байдън за шеф на Морската администрация

Президентът на САЩ Джоузеф Байдън предлага контраадмирал о.р. Ан Филипс за директор на Морската администрация. Предстои нейната кандидатура да бъде одобрена от Сената. В

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент