Рокади на върха на Морска администрация

morska-administraciyaСлед първите 10 дни на следващия месец в ИА „Морска администрация“ ще настъпят рокадите, за който Maritime.bg писа в началото на месеца.

От директорския пост, по собствено желание, ще слезе к.д.п. Георги Цветков, който пое администрацията през миналата година. Пред Maritime.bg той нито потвърди, нито отхвърли информацията.

И към момента няма официална информация за причините довели до решението на к.д.п. Цветков.

Maritime.bg научи, че на директорския пост ще го наследи специалист от Дирекция Морска администрация – Бургас.

Друга промяна в състава на ИАМА стана с освобождаването на поста зам.-изпълнителен директор от к.д.п. Георги Иванов. Той ще поеме директорския пост в РИС – Русе.

Мястото заето
Все още няма яснота кой ще поеме овакантените постове в ИА „Морска администрация“. Изглежда обаче, че в този случай министърът на транспорта няма да се обърне за съдействие към бизнеса и неправителствените организации. Припомняме, че именно те предложиха на Данаил Папазов к.д.п. Георги Цветков.

Мястото на върха в ИАМА няма да бъде практически освободено дори и след напускането на к.д.п. Цветков. К.д.п. Сергей Църнаклийски, който получи пост в Дунавската комисия, все още е директор на ИА “Морска администрация”, но в дълъг неплатен отпуск.

Maritime.bg – Курс

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва