Във ВВМУ организират „лятно училище по въпросите на сигурността и НАТО“

vishe-voennomorsko-uchilishteВ периода от 2 до 6 юни 2014 г. Дипломатическият институт при Министерството на външните работи на Р. България организира международен семинар „Лятно училище по въпросите на сигурността и НАТО” във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”.В работните сесии ще вземат участие Таня Михайлова – директор на Дипломатически институт (BDI), Тодор Чуров – зам.-министър на външните работи на Р. България и Соломон Паси – президент на Атлантическия клуб в България.

В семинара ще участват младши дипломати от Австрия, Азербайджан, Великобритания, Грузия, Гърция, Литва, Словения, Турция, Унгария, Холандия, Казахстан, Босна и Херцеговина, Македония, Ирландия, Украйна.

Ще участват и представители от Германия, Норвегия, Дания и България, посочени от Атлантическия клуб в България, съобщиха от флотската алма матер, цитирани от Морски вестник.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Намалял е броят на инцидентите в морската индустрия за последното десетилетие

Новите дигитални системи и подобрените технологии при строителството на плавателни съдове, строгият регулаторен надзор и подобрената култура на безопасност са допринесли за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент