Стартира нова безплатна онлайн услуга за морския бизнес

directoryMaritime.bg придоби електронната платформа MaritimeHub.net. Платформата е новосъздадена и цели да събере на едно място морския бизнес, неправителствен сектор и образователни центрове.

Порталът е англоезичен с изключително лесна функционалност. Представлява база данни, където всяка българска компания, развиваща се в морската индустрия, може да се впише, получавайки по този начин безплатна международна реклама.

MaritimeHub.net досега се развиваше като мултинационален хъб за новини от морската индустрия. Мрежата получаваше заглавия от най-големите морски медии в света.

Сега MaritimeHub.net ще осигури пряка връзка между българските и чуждестранните компании от бизнеса. Платформата позволява пряка комуникация вътре в нея, превръщайки я в специализирана социална мрежа.

MaritimeHub.net среща и търсещите и предлагащите работа на море.

MaritimeHub.net предлага както безплатна регистрация на българските фирми, така и платени пакети, с различна допълнителна стойност.

MaritimeHub.net стартира собствена рекламна кампания във всички страни от Черноморският басейн. Именно в този район е фокусиран първият етап от развитието на мрежата.

Повече информация можете да получите тук

Maritime.bg – България

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Военноморският музей представя изложбата „По пътя към българското Освобождение“ по случай 3 март

В деня на националния празник 3 март Военноморският музей предлага на посетителите си изложба с непоказвани артефакти от своите фондове. Художествени и документални