Стартира нова безплатна онлайн услуга за морския бизнес

directoryMaritime.bg придоби електронната платформа MaritimeHub.net. Платформата е новосъздадена и цели да събере на едно място морския бизнес, неправителствен сектор и образователни центрове.

Порталът е англоезичен с изключително лесна функционалност. Представлява база данни, където всяка българска компания, развиваща се в морската индустрия, може да се впише, получавайки по този начин безплатна международна реклама.

MaritimeHub.net досега се развиваше като мултинационален хъб за новини от морската индустрия. Мрежата получаваше заглавия от най-големите морски медии в света.

Сега MaritimeHub.net ще осигури пряка връзка между българските и чуждестранните компании от бизнеса. Платформата позволява пряка комуникация вътре в нея, превръщайки я в специализирана социална мрежа.

MaritimeHub.net среща и търсещите и предлагащите работа на море.

MaritimeHub.net предлага както безплатна регистрация на българските фирми, така и платени пакети, с различна допълнителна стойност.

MaritimeHub.net стартира собствена рекламна кампания във всички страни от Черноморският басейн. Именно в този район е фокусиран първият етап от развитието на мрежата.

Повече информация можете да получите тук

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Откриха изложба за годишнината на ВМС, наградиха победителите във флотската спартакиада (галерия)

На 5 август във Военноморския музей беше открита изложба „Творчество и пропаганда във флота в годините на студената война“ по случай 142-та годишнина от създаването на

Финансов експерт е предложеният за генерален директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“

Финансов експерт е предложеният за нов генерален директор на ДП "Пристанищна инфраструктура". Роденият през 1981 г. Добромир Янев е завършил Икономическия техникум в Бургас, а

Празник на флота в Русе (галерия)

От град Русе започнаха празненствата по случай 142-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България. Заместник-командирът на Военноморските сили