Продължава срещата на ръководителите на морските администрации

morska-administraciyaПродължава Втората  среща на ръководителите на морските администрации на държавите – членки от Източна Европа и Западна Азия и Семинар за приемане и въвеждане на инструменти на Международната морска организация. Срещата е под егидата на Международната морска организация и ще бе открита от генералния секретар на ММО Коджи Секимитсу.

Участие вземат също деканът на академията на Международната асоциация на фаровите служби, контраадмирал Жан-Чарлс Льоклер, заместник – секретарят на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество,  посланик Траиан Чебелеу, както и представители на други регионални и международни организации и държави от Източна Европа и Западна Азия.

На срещата ще бъдат обсъдени възможностите за разширяване на сътрудничеството между държавите-участнички в регионален мащаб и ще бъдат идентифицирани целите, ползите и начините за въвеждане на инструменти на Международната морска организация.

Maritime.bg – България

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва