Продължава срещата на ръководителите на морските администрации

morska-administraciyaПродължава Втората  среща на ръководителите на морските администрации на държавите – членки от Източна Европа и Западна Азия и Семинар за приемане и въвеждане на инструменти на Международната морска организация. Срещата е под егидата на Международната морска организация и ще бе открита от генералния секретар на ММО Коджи Секимитсу.

Участие вземат също деканът на академията на Международната асоциация на фаровите служби, контраадмирал Жан-Чарлс Льоклер, заместник – секретарят на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество,  посланик Траиан Чебелеу, както и представители на други регионални и международни организации и държави от Източна Европа и Западна Азия.

На срещата ще бъдат обсъдени възможностите за разширяване на сътрудничеството между държавите-участнички в регионален мащаб и ще бъдат идентифицирани целите, ползите и начините за въвеждане на инструменти на Международната морска организация.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Китай прие нов патрулен кораб

Китай прие нов патрулен кораб, оборудван с най-съвременни технологии, съобщи държавното радио. „Хайсюн-09“ е в състояние да следи за сигурността на море и да участва в

„Всяко забавяне може да се окаже фатално“ – част от анализ за морското търсене и спасяване от 2015…

Снимка: Архив на Maritime.bg от началото на последното плаване на спасителния кораб ПЕРУН към турско корабно режище, вижте още снимки тук Българските власти многократно са

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент