БРП си търси нов директор с обява

koraboplavane-reka-dunavПараходство „Българско речно плаване“ /БРП/ в Русе си търси нов директор по обява в специализирани сайтове. В пуснатите съобщения в Jobs.bg, rabota.bg и други онлайн платформи се посочват подборно изискванията, на които трябва да отговаря новият шеф на частния речен превозвач, съобщава „Труд„.

„Добре е човекът, който ще заеме поста, да има висше образование по специалностите Корабоплаване и Експлоатация на флота по река Дунав“, уточнява работодателят.

Досегашният директор кап. Драгомир Кочанов, който оглавява БРП от 12 г., не беше открит за коментар. Той ръководеше параходството заедно със съакционера и член на управителиня съвет Тихомир Митев от Варна. През 2006 г. дружеството беше закупено от „Химимпорт“.

За първото тримесечие на т.г. БРП обяви 234 000 лв. печалба в конлидирания си отчет. Според него общите приходи от 5,809 млн.лв. намаляват с 19,05% спрямо предходния период. Общ спад има също в общите и нетните приходи.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Адмирал Ефтимов: Прави се всичко възможно да бъде намерена черната кутия на падналия самолет

Прави се всичко възможно да бъде намерена черната кутия на падналия самолет. Това заяви в "Денят започва" началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Ако майор Валентин