Димитър Атанасов оглави борда на Пристанище Варна

Димитър Атанасов
Димитър Атанасов

Бившият депутат от ГЕРБ Димитър Атанасов е новият председател на борда на директорите на „Пристанище Варна” ЕАД. Назначението му е станало факт след встъпването в длъжност на Ивайло Московски като министър на транспорта, пише Дарик.

Атанасов бе народен представител от Варна в 41-то Народно събрание, в което беше зам.-председател на комисията по транспорт. Миналата година той беше спряган за зам.-кмет на Варна с ресор транспорт и морска политика, но така и не стана член на екипа на кмета Иван Портних.

В сайта на варненския порт като заместник на Атанасов в съвета на директорите все още фигурира името на градския председател на ДПС Ведат Сакаллъ, който стана член на борда на пристанището по време на управлението на Орешарски.

Изпълнителен директор на „Пристанище Варна“, което е една от най-успешните държавни компании, продължава да бъде Божидар Чапаров.

 Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Кап. Александър Калчев, БМФ: Строим агресивно нови кораби, планираме влизане на нови пазари

К.д.п. Александър Калчев е роден на 11 юни 1975 г. във Варна. От най-ранна детска възраст започва активно да се занимава с ветроходен спорт, а по-късно завършва с отличие