Димитър Атанасов оглави борда на Пристанище Варна

Димитър Атанасов
Димитър Атанасов

Бившият депутат от ГЕРБ Димитър Атанасов е новият председател на борда на директорите на „Пристанище Варна” ЕАД. Назначението му е станало факт след встъпването в длъжност на Ивайло Московски като министър на транспорта, пише Дарик.

Атанасов бе народен представител от Варна в 41-то Народно събрание, в което беше зам.-председател на комисията по транспорт. Миналата година той беше спряган за зам.-кмет на Варна с ресор транспорт и морска политика, но така и не стана член на екипа на кмета Иван Портних.

В сайта на варненския порт като заместник на Атанасов в съвета на директорите все още фигурира името на градския председател на ДПС Ведат Сакаллъ, който стана член на борда на пристанището по време на управлението на Орешарски.

Изпълнителен директор на “Пристанище Варна”, което е една от най-успешните държавни компании, продължава да бъде Божидар Чапаров.

 Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

В Морско училище представиха нова специалност – „Национална и регионална морска сигурност“

Новата специалност във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – „Национална и регионална морска сигурност“, бе представена официално пред военнослужещи, цивилни и курсанти и студенти.

Виждали ли сте потъналите кораби във Варненското езеро? Община Варна сега разбра за тях, плаща 30 хил. лева за огледи

Община Варна се готви да плати малко над 29 хил. лева на частни фирми, които сами предлагат обследване на потънали кораби във водите на Варненското езеро, макар пълна информация

Модерна рибовъдна ферма създадоха по Програмата за морско дело и рибарство в язовир „Клокотница“

От традиционно рибно стопанство, каквото представляват всички зарибени вътрешни водоеми, наемателят на язовир „Клокотница“, „Водно строителство - Хасково“ АД, успява да създаде и

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент