К.д.п. Живко Петров: Нека Свети Николай Чудотворец бди над всички нас и ни закриля!

jivko-petrovУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Отново дойде време да се поздравим с нашия празник.

Да си спомним какво са ни учили капитаните – ветерани, да си разкажем преживяното на вахта.

Да си признаем, че всеки от нас е отправял молитви и благодарности към Свети Николай. Моряшката твърдост и безстрашие винаги са взимали връх, защото Св. Николай помага на смелите.

Въпреки неговата чудодейна сила, всички ние, чиято работа е свързана с морето, трябва да сме добре подготвени. И първата ни грижа е осигуряване безопасността и опазване живота на хората.

В духа на дългогодишните традиции, ръководството и служителите на ИА „Морска администрация“ ще продължават да се грижат за подготовката и освидетелстването на морските кадри, сигурността на пристанищата и пристанищните съоръжения, чистота на морската среда, качеството и културата на обслужване.

Нека Свети Николай Чудотворец бди над всички нас и ни закриля!

К.д.п. Живко Петров
изпълнителен директор
Изпълнителна агенция
„Морска администрация“ 

Последни новини

Последни новини

Няма непосредствена опасност за крайбрежието ни от взривяването на „Каховка“

Във водите на Черно море в района на Одеса постъпва вода от р. Днепър след взривяване на стената на яз. Каховка. Акт, за който взаимно се обвиняват Русия и Украйна. През

Подводният риф при нос Шабла върху карти на Гаетано ди Палма и Ал. Конрад от 1811 и 1828 година

Отсечка от картата „Карта на по-голямата част от Турция в Европа“ на Гаетано ди Палма от 1811 г. с част от западния бряг на Черно и подводният риф при нос Шабла (Cap Chabla).