Преглед на ОП „Рибарство“ правят в Бургас

sarafovo
В Бургас ще се проведе Четиринадесетото редовно заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“.

Заседанието ще се открие на 23 януари от 9.30 в хотел „България“.

Два са основните акцента в дневния ред на срещата. Текущо състояние на изпълнението на Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ по приоритетни оси – ще бъде направено представяне на цялостното изпълнение на мерките, както и на постигнатото от Местните инициативни рибарски групи (МИРГ).

В заседанието участие ще вземат Янчо Янев – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), Галин Николов – заместник-изпълнителен директор на ИАРА, Цветанка Палазова – Директор на дирекция „Европейски фонд за рибарство“.

Генерална дирекция „Морско дело и рибарство на Европейската комисия ще бъде представена от Франгискос Николиан – началник на отдел „Структурни мерки: България, Гърция, Италия, Кипър, Малта, Румъния, Словения, Хърватия“ и Кристиан Бадиу – координатор за България от отдел „Структурни мерки: България, Гърция, Италия, Кипър, Малта, Румъния, Словения, Хърватия“. На заседанието ще присъства и заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев.

На 24 януари от 10.00 предстои посещение на членовете на Комитета за наблюдение в рибарско пристанище „Сарафово“ – обект, финансиран по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“.

Maritime.bg – Рибарство

Последни новини

Последни новини

Катерите за брегова отбрана на Русия ще бъдат оборудвани с дистанционно управляем боен модул

През 2022 г. Русия ще започне серийно производство на корабен дистанционно контролиран боен модул "Нарвал", твърдят руски медии. "Бойният модул вече е преминал бойни

Стефан Янев: Нашата задача е да търсим възможности за развиване на способностите ни за търсене и спасяване

default „Успешно приключи вчера операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб VERA SU до брега на защитената местност Яйлата. Благодаря на всички, участвали в

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент