Преглед на ОП “Рибарство” правят в Бургас

sarafovo
В Бургас ще се проведе Четиринадесетото редовно заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство”.

Заседанието ще се открие на 23 януари от 9.30 в хотел “България”.

Два са основните акцента в дневния ред на срещата. Текущо състояние на изпълнението на Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство” по приоритетни оси – ще бъде направено представяне на цялостното изпълнение на мерките, както и на постигнатото от Местните инициативни рибарски групи (МИРГ).

В заседанието участие ще вземат Янчо Янев – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), Галин Николов – заместник-изпълнителен директор на ИАРА, Цветанка Палазова – Директор на дирекция “Европейски фонд за рибарство”.

Генерална дирекция “Морско дело и рибарство на Европейската комисия ще бъде представена от Франгискос Николиан – началник на отдел “Структурни мерки: България, Гърция, Италия, Кипър, Малта, Румъния, Словения, Хърватия” и Кристиан Бадиу – координатор за България от отдел “Структурни мерки: България, Гърция, Италия, Кипър, Малта, Румъния, Словения, Хърватия”. На заседанието ще присъства и заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев.

На 24 януари от 10.00 предстои посещение на членовете на Комитета за наблюдение в рибарско пристанище “Сарафово” – обект, финансиран по Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство”.

Maritime.bg – Рибарство

Последни новини

Последни новини

Изкуствен интелект осигурява безопасно маневриране при ограничена видимост в Пристанище Варна

Как да се впрегне изкуственият интелект в морските технологии? Отговор дава мащабен европейски проект, в който участва Техническият университет - Варна. Това заяви пред

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент