Представят ръководство с иновативни практики за малкия и среден бизнес у нас


pic_05.02.2015_v.2Ръководство с иновативни практики за предоставяне на интегрирана подкрепа за малкия и средния бизнес в България, ще бъде представено на международна конференция във Варна.

Събитието организират експерти от варненската фирма „АТЕ Консулт” ЕООД, които са участвали в разработката на ръководството, съдържащото събрани „добри практики“ и отклоненията от тях.

Ръководството е изготвено съвместно между екипите на българската компания и румънската организация „Владимир-Виктор Джика – Консултантско бюро за въвеждане на системи за управление“ на база опита на български и румънски консултантски компании.

По време на международната конференция ще бъдат представени част от „добрите практики“, упоменати в ръководството, и ще бъдат разгледани реални практически казуси. Присъстващите ще имат възможност да зададат своите въпроси към лекторите.

Дейностите по разработването и популяризирането на „Ръководство с иновативни практики за предоставяне на интегрирана подкрепа за малкия и средния бизнес в България“ са по проект BG051PO001-7.0.07-0088 „Без граници при прилагането на иновативни практики в бизнес консултирането“, реализиран с финансовата подкрепа на ОП „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 г., съфинансиран от европейския социален фонд на европейския съюз.

Конференцията ще се проведе на 10.02.2015 година от 09:15 часа в гр. Варна, хотел „Голдън Тюлип“.

Повече информация, програмата и записвания за участие вижте тук: ateconsult-bg.com

Настоящата публикация е изготвена с финансовата помощ на Европейския социален фонд. „АТЕ Консулт” ЕООД носи цялата отговорност за съдържанието на настоящата публикация, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.

Последни новини

Последни новини

Катерите за брегова отбрана на Русия ще бъдат оборудвани с дистанционно управляем боен модул

През 2022 г. Русия ще започне серийно производство на корабен дистанционно контролиран боен модул "Нарвал", твърдят руски медии. "Бойният модул вече е преминал бойни

Стефан Янев: Нашата задача е да търсим възможности за развиване на способностите ни за търсене и спасяване

default „Успешно приключи вчера операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб VERA SU до брега на защитената местност Яйлата. Благодаря на всички, участвали в

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент