К.д.п. Петър Апостолов: Под достойнството ми е да коментирам твърденията за „К.рис“

euronav
Под достойнството ми е да коментирам твърденията за фирма „К.рис“. Това каза пред Maritime.bg к.д.п. Петър Апостолов, който бе обвинен от роднини на починалия собственик на фирмата, че участвал в нейното заграбване.

„Няма смисъл да си цапаме ръцете, ще предприемем мерки по законов ред“, коментира още той.

Maritime.bg припомня, че синовете на починалия собственик на „К.рис“ Костадин Георгиев твърдят, че фирмата е буквално открадната от нейни служители. Двамата са пуснали жалби за заграбването до ред институции, в които твърдят, че Петър Апостолов и агентите Румен Шопов, Стамат Кирилов и Димитър Ковачев сменили паролите за достъп, откраднали базата данни, като целта им е била дружеството да няма възможност да изпълнява договорните си отношения. Синовете на Георгиев са убедени, че кражбата на бизнеса на баща им е планирана, защото напускането на четиримата съвпада с периода, в който искат лиценз, за да оперират със собствена компания – „СтарНав“ ООД. Управител на новата фирма е Петър Апостолов, а дяловете са разделени пропорционално между четворката.

Междувременно читатели на Maritime.bg разпространиха писмо на Euronav, в което се съобщава, че менинг операциите в България вече са поети от „СтарНав“ ООД.

Още по темата:
[insert_posts query_type=“posts“ posts=“29386″ display_style=“list-big“]
Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Finn Devoti Cup остана във Варна, силно общинско присъствие на финалната церемония

Състезателят на МК Одесос Варна Владимир Стасюк спечели по драматичен начин първото издание на ветроходната Finn Devoti Cup във Варна. Украинецът, който от няколко сезона се

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от