К.д.п. Петър Апостолов: Под достойнството ми е да коментирам твърденията за „К.рис“

euronav
Под достойнството ми е да коментирам твърденията за фирма „К.рис“. Това каза пред Maritime.bg к.д.п. Петър Апостолов, който бе обвинен от роднини на починалия собственик на фирмата, че участвал в нейното заграбване.

„Няма смисъл да си цапаме ръцете, ще предприемем мерки по законов ред“, коментира още той.

Maritime.bg припомня, че синовете на починалия собственик на „К.рис“ Костадин Георгиев твърдят, че фирмата е буквално открадната от нейни служители. Двамата са пуснали жалби за заграбването до ред институции, в които твърдят, че Петър Апостолов и агентите Румен Шопов, Стамат Кирилов и Димитър Ковачев сменили паролите за достъп, откраднали базата данни, като целта им е била дружеството да няма възможност да изпълнява договорните си отношения. Синовете на Георгиев са убедени, че кражбата на бизнеса на баща им е планирана, защото напускането на четиримата съвпада с периода, в който искат лиценз, за да оперират със собствена компания – „СтарНав“ ООД. Управител на новата фирма е Петър Апостолов, а дяловете са разделени пропорционално между четворката.

Междувременно читатели на Maritime.bg разпространиха писмо на Euronav, в което се съобщава, че менинг операциите в България вече са поети от „СтарНав“ ООД.

Още по темата:
[insert_posts query_type=“posts“ posts=“29386″ display_style=“list-big“]
Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Катерите за брегова отбрана на Русия ще бъдат оборудвани с дистанционно управляем боен модул

През 2022 г. Русия ще започне серийно производство на корабен дистанционно контролиран боен модул "Нарвал", твърдят руски медии. "Бойният модул вече е преминал бойни

Стефан Янев: Нашата задача е да търсим възможности за развиване на способностите ни за търсене и спасяване

default „Успешно приключи вчера операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб VERA SU до брега на защитената местност Яйлата. Благодаря на всички, участвали в

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент