Новото ръководство на Пристанище Варна се представи пред работниците

pristanishte-varna
Новото ръководство на „Пристанище Варна“ ЕАД днес се представи пред работниците и служителите на Варна – Изток, научи Maritime.bg. За утре е планирана среща и с пристанищните служители на Варна – Запад.

„Обяснихме на нашите служители, че информацията, която се разпространява за изземване на територия от пристанището и за съкращения не е истина“, каза пред Maritime.bg председателят на борда на директорите Димитър Атанасов.

„Смятам, че на всички стана ясно, че подобни действия не са обсъждани и изобщо не стоят на дневен ред“, добави още той. По думите му ръководството, също като работниците, смята, че освобождаване на кейови места трябва да става след изграждане на нови мощности. „Решението за новите мощности обаче не се взема от борда на директорите или изпълнителния директор“, подчерта Атанасов и допълни, че според него обстановката се нормализира.

По повод информацията на Maritime.bg за провеждани курсове по „Южен поток“, Димитър Атанасов коментира, че случая се проверява в момента и обеща да бъде решен в полза на работниците.

| Подавайте денонощно сигнали за нередности на дежурните редактори на Maritime.bg

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Завърши участието на фрегата Дръзки в операцията на НАТО по морска сигурност „Sea Guardian”

След завършване на участието си в операцията на НАТО по морска сигурност „Sea Guardian” в Средиземно море, фрегата „Дръзки” се присъедини към Втората постоянна група на НАТО –

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент