Кой кой е в морската индустрия?

maritimehubОтговор на този въпрос търси безплатната онлайн платформа MaritimeHub.net.

В нея свободно могат да се регистрират компании от сектора от България и чужбина. Няколко родни фирми вече се радват на безплатната международна реклама в платформа, създадена от българи.

MaritimeHub.net е изцяло на английски език. Платформата ще бъде налагана като български онлайн каталог на морския бизнес. В системата всяка фирма от България може свободно да представи дейността си в рамките на 30 дни, след този период обаче потребителите трябва да обновят информацията в хъба или да изберат абонаментен план.

Създателите на платформата от България обещават, че 90% от приходите за регистрации ще бъдат насочени към международното популяризиране на платформата. В уеб мрежата са налични няколко подобни проекта, но MaritimeHub.net се отличава с простия и разбираем за потребителите дизайн, включително с безплатния достъп до международна реклама, който осигурява за бизнеса.

Регистрирайте вашата фирма, неправителствена/правителствена организация или учебен център тук
/
регистрацията става в няколко лесни стъпки, следвайте указанията от системата/

*Рекламна публикация

Последни новини

Последни новини

Намалял е броят на инцидентите в морската индустрия за последното десетилетие

Новите дигитални системи и подобрените технологии при строителството на плавателни съдове, строгият регулаторен надзор и подобрената култура на безопасност са допринесли за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент