ВВМУ открива нови учебни зали, продължава рекламната си кампания в страната

vvmuВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ продължава своята рекламна кампания, като се включва в провежданата кандидат-студентска борса в гр. Пловдив.

Интересът към Висшето военноморско училище е голям, подчертават от училището. Най-разнообразни са въпросите към представителите на ВВМУ на борсата. Проведени са и срещи с ученици от редица средни училища в града.

Кампанията продължава на 16-17 март в „Младежки център“ в Добрич.

Сборът на началника на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”, капитан I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров, ще се проведе на 10 и 11 март 2015 г .

На него ще бъдат обсъдени перспективите за развитие на военно-образователната система .

Пред основния команден състав ще бъдат представени доклади и презентации от представители на Военноморските сили, Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров” и местната власт. Отправени са покани за участие към заместник-министъра на отбраната доц. д-р Орхан Исмаилов, кмета на Варна Иван Портних, областния управител Стоян Пасев и лектори от висши учебни заведения в страната.

По време на сбора предстои да бъдат открити обновени учебни зали.

Maritime.bg – Морско образование

Последни новини

Последни новини

Чилийски военен кораб ще транспортира полярниците до базата „Св. Климент Охридски“

Първата група от 15 души полярници от юбилейната 30-а българска антарктическа експедиция, след десетдневна карантина в чилийското пристанище Пунта Аренас, вече са на борда на

Южният океан е маховикът на климатичната система, все още поглъща огромни количества въглероден диоксид

Южният океан все още усилено абсорбира големи количества въглероден диоксид, отделян от изгарянето на изкопаеми горива, показва проучване, базирано на въздушни наблюдения.

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент