ВВМУ открива нови учебни зали, продължава рекламната си кампания в страната

vvmuВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ продължава своята рекламна кампания, като се включва в провежданата кандидат-студентска борса в гр. Пловдив.

Интересът към Висшето военноморско училище е голям, подчертават от училището. Най-разнообразни са въпросите към представителите на ВВМУ на борсата. Проведени са и срещи с ученици от редица средни училища в града.

Кампанията продължава на 16-17 март в „Младежки център“ в Добрич.

Сборът на началника на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”, капитан I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров, ще се проведе на 10 и 11 март 2015 г .

На него ще бъдат обсъдени перспективите за развитие на военно-образователната система .

Пред основния команден състав ще бъдат представени доклади и презентации от представители на Военноморските сили, Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров” и местната власт. Отправени са покани за участие към заместник-министъра на отбраната доц. д-р Орхан Исмаилов, кмета на Варна Иван Портних, областния управител Стоян Пасев и лектори от висши учебни заведения в страната.

По време на сбора предстои да бъдат открити обновени учебни зали.

Maritime.bg – Морско образование

Последни новини

Последни новини

Ивайло Гавраилов: Мотивацията ни е огромна, основен приоритет е да отпушим инвестиционния процес

Мотивацията ни е огромна, за да продължим с непрекъсната си комплексна работа, да надграждаме, да си поставяме все по-високи цели и с една по-уверена походка да посрещаме

Георги Гвоздейков: Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети

Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети, заяви новият министър на транспорта и съобщенията инж. Георги Гвоздейков на церемонията по приемане на