Един по-различен поглед към морските вълни (снимки)

Малко са фотографите, които са специализирали в показване на морската индустрия през обектива. Още по-малко пък са тези, които „улавят“ зашеметяващите красоти на море. Един такъв фотограф е Рей Колинс. През 2007 година за първи път се захваща със снимане на своите приятели, които са запалени сърфисти. За няколко години обаче той се превръща в един от най-известните „морски“ фотографи, а снимките му са използвани от компании като Apple, Nikon, United Airlines, Isuzu, Qantas, Patagonia, National Geographic и Red Bull… и няма нужда от повече разкази, насладете се на някои от неговите попадения.
morski-valni

morski-valni (1)

morski-valni (2)

morski-valni (3)

morski-valni (4)

morski-valni (5)

morski-valni (6)

morski-valni (7)

morski-valni (8)

morski-valni (9)

morski-valni (10)

morski-valni (11)

morski-valni (12)

morski-valni (13)

morski-valni (14)

morski-valni (15)

Maritime.bg – Любопитно

Последни новини

Последни новини

Секретен доклад във Великобритания: 55 китайски подводничари загинаха при инцидент

Най-малко 55 китайски подводничари са загинали на борда на подводница, твърдят медии във Великобритания, които цитират секретен доклад на Кралските Военноморски сили.

Бургас посреща MedCruise

Бургас ще бъде домакин на 63-та Генерална асамблея на Асоциацията на средиземноморските круизни пристанища – MedCruise. Асамблеята ще се проведе в периода 10 - 13 октомври

ДФЗ изплати над 2,7 млн. лева на бенефициери по Програмата за морско дело и рибарство 2014–2020

Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) изплати през септември 2 702 599,59  лв. на бенефициери по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020.