Шеф на голяма полска менингова агенция посети ВВМУ

perchelДиректорът на една от най-големите менингови агенции в Полша посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, съобщават от училището. Кап. Валдемар Перчел, който управлява Dohle Marine Services Europe, базирана в Гдиня, посети Морската Алма матер преди празниците.

В заседателната зала на училището капитан Перчел направи кратко представяне на компанията, която ръководи, като изтъкна приоритетните й дейности, особеностите на менинговия пазар, ситуацията към момента, посочи традиционните връзки на компанията с корабособственици от Германия и други страни в Европа, Япония и възможностите за разширяването им.

Капитан I ранг Медникаров извърши презентация на Морско училището, като обхвана важни моменти от историята на училището от годините на неговото създаване и утвърждаване. Той посочи традициите, организационната структура и академичните звена, учебно-тренировъчната и материална база.

Капитан Перчел посети и разгледа с голям интерес учебната и материално-техническа база на училището – учебни лаборатории,тренажори и симулатори, разговаря с преподавателите от катедра „Електротехника”, „Корабни силови уредби”, „Експлоатация на флота и пристанищата”,”Техническа механика” и „Корабоводене”.

По време на визитата е обсъдена възможността студенти от ВВМУ да провеждат плавателна практика на корабите на полската компания.

Maritime.bg – България / Морско образование

Последни новини

Последни новини

Завърши участието на фрегата Дръзки в операцията на НАТО по морска сигурност „Sea Guardian”

След завършване на участието си в операцията на НАТО по морска сигурност „Sea Guardian” в Средиземно море, фрегата „Дръзки” се присъедини към Втората постоянна група на НАТО –

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент