Морската камара се отчита утре

morska-kamaraУтре във Варна ще се проведе годишното отчетно събрание на Българска морска камара, съобщава организацията. Пред членовете й ще бъде изнесен доклад за работата на управителния съвет през миналата година и изпълнението на финансовия план за същия период.

Утре членовете ще приемат план за работа за настоящата година, а на новопостъпилите членове на БМК ще бъдат връчени сертификати.

Българска Морска Камара / БМК / е създадена през 1993 г. със седалище в град Варна. Тя е доброволно нестопанско сдружение за подпомагане, насърчаване, представителство и защита интересите на членовете си и съдейства за развитие на националното и международно икономическо сътрудничество, и утвърждаване дух на почтенност в българския морски бизнес.

Членове на БМК са държавни и частни фирми от корабоплаването, корабостроенето, кораборемонта, пристанищата, морските технологии, банки, обслужващи морския бизнес фирми – брокерски, агентийски, пилотски, снабдителски, сървейорски и др.БМК участва активно в национални програми за развитие на морското стопанство, представя на компетентните държавни органи проекти за нормативни актове и следи тяхното прилагане в стопанската област.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Министър Алексиев прие от името на България председателството на ТРАСЕКА

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев прие от името на България, председателството на Междуправителствената комисия ТРАСЕКА за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент