Търсят приоритетите за развитие на морския бизнес у нас

111_471x312Приоритетите за развитие на морския бизнес в България ще бъдат обсъдени на конференция във Варна, съобщиха пред Maritime.bg организаторите от сдружение “Клъстер за развитие на морски специалисти”.

Конференцията ще се проведе на 26-ти май от 09:30 часа във варненския хотел „Голдън Тюлип”.

Пред участниците ще бъдат представени начините за внедряване на иновативни методи за популяризиране и промотиране работата на море, като възможност за професионално развитие и кариера.

По-късно, в рамките на деня, участниците ще обсъдят предизвикателствата пред жените, които са ангажирани на различни нива в морската индустрия.

Организаторите ще обърнат специално внимание на Морската известяваща и докладваща система MARS, както и добилата популярност, благодарение на сдружението, тема за съвременните предизвикателства пред морските капитани.

Сдружението е подготвило специален доклад, който ще представи данъчното законодателство в областта на морския бизнес – изключително полезен за работещите на море.

Присъстващите ще имат и възможността да се включат в дискусия по всяка една тема. Конференцията е със свободен вход.

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

В Морско училище представиха нова специалност – „Национална и регионална морска сигурност“

Новата специалност във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – „Национална и регионална морска сигурност“, бе представена официално пред военнослужещи, цивилни и курсанти и студенти.

Виждали ли сте потъналите кораби във Варненското езеро? Община Варна сега разбра за тях, плаща 30 хил. лева за огледи

Община Варна се готви да плати малко над 29 хил. лева на частни фирми, които сами предлагат обследване на потънали кораби във водите на Варненското езеро, макар пълна информация

Модерна рибовъдна ферма създадоха по Програмата за морско дело и рибарство в язовир „Клокотница“

От традиционно рибно стопанство, каквото представляват всички зарибени вътрешни водоеми, наемателят на язовир „Клокотница“, „Водно строителство - Хасково“ АД, успява да създаде и

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент