Седем медала за варненските състезатели на държавното първенство по морски многобой

morski-mnogoboiСедем медала завоюваха варненските състезатели на държавното първенство по морски многобой за Купата на кмета и на началника ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“. Надпреварата бе послучай 134 години от основаването на Морското училище във Варна. В нея се включиха около 150 участници на възраст от 15 до 67 години от Варна, Силистра и Козлозуй.

На първо място в дисциплината „гребане“ до 19 години се класира спортен клуб Поларис (Силистра) с лодководач Съботин Панев, следван от Варненска морска гимназия „Св. Н. Чудотворец“ с лодководач Ива Лучкова и екипажа на ВМГ „Св. Н. Чудотворец“ с лодководач Бойко Тодоров. Във възрастова група над 19 години първи стана екипажът на УВСК ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ с лодководач Димитър Димитров, следван от СК Атом с лодководач Валери Финков и УВСК ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ с лодководач Петко Петков.

В групата при жените първи е Поларис с лодководач Панчо Събев, следван от УВСК ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“- с лодководач Веселина Каинова, предаде Петел.

№1 на ветроходство стана УВСК ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ с шкипер Димитър Димитров, следван от Поларис с шкипер Съботин Панев и УВСК ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ с шкипер Петко Петков.
На първо място в дисциплината „Вързване на морски възли” завърши Поларис с капитан Съботин Панев, следван от Поларис с капитан Панчо Събев и Атом (Козлодуй) с капитан Валери Финков.

Maritime.bg – Спорт

Последни новини

Последни новини

Министър Алексиев прие от името на България председателството на ТРАСЕКА

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев прие от името на България, председателството на Междуправителствената комисия ТРАСЕКА за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент