България може да бъде домакин на европейското първенство по корабомоделизъм

korabomodelizam-slanchev-bryag-2015В конферентната зала на „Слънчев бряг“ АД се провежда Открито национално първенство по корабомоделизъм клас С (настолни) – BULGARIA OPEN.

Състезанието бе открито от Златко Димитров – изпълнителен Директор на дружеството и председател на организационния комитет на проявата.

Турнирът-надпревара между исторически корабни модели от различни епохи се провежда по идея на инж. Евгени Генов, председател на управителния съвет на Българска федерация по корабомоделен спорт, който е и главен съдия на проявата.

„Много съм доволен от това, което успяхме да направим тук. То е нещо уникално за България и се оказва, че имаме доста таланти. Вече мислим за провеждането и на Европейско тук в Слънчев бряг” каза Златко Димитров, цитиран от БургасИнфо. Той получи подарък от организационния комитет – уникален кораб.
Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Министър Алексиев прие от името на България председателството на ТРАСЕКА

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев прие от името на България, председателството на Междуправителствената комисия ТРАСЕКА за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент