Асоциацията на корабостроителите организира международен форум във Варна

mtg-delfin1Българската национална асоциация по корабостроене и кораборемонт (БНАКК) организира международен презентационен форум във Варна на 15 октомври, съобщиха пред Maritime.bg от организацията.

Пред заетите в сектор корабостроене и кораборемонт ще бъдат представени най-новите високотехнологични и икономически рентабилни решения в областта на противообрастващите бои (антифаулинг бои – екологично чисти, с нулево съдържание на калай и мед), предназначени за различни плавателни съдове, както и за водни и баластни резервоари, битумни бои, топлоустойчиви бои, епоксидни смоли и грундове, корабното осветление, източници на светлина, кабели с морско и офшорно приложение и най-новите жироскопични стабилизатори за яхти и малки съдове.

По време на форума четирима гост-лектори от Южна Корея, един от Холандия и двама от България ще представят решения, които намират приложение в корабостроенето и кораборемонта за търговски, военни и граждански цели, офшорни проекти, яхти и малки плавателни съдове (малотонажното корабостроене), корабното машиностроене, резервоари за третиране на вода, подводни конструкции, пристанища и др.

„Международният форум е отворен за всеки, който проявява интерес към най-новите високотехнологични и икономически рентабилни решения“, коментират от БНАКК.

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Търсят нов собственик за над 19 млн. лева на суперяхта, построена преди над 60 години във Варна

Над 19 млн. лева е обявената цена за продажба на суперяхтата LA SULTANA. Построеният през 1962 година класически моторен съд с дължина 65 метра събира погледите на любителите на

Подписахме Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество с Пакистан

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев и посланикът на Ислямска република Пакистан Н. Пр. Мариам Афтаб подписаха Меморандум за разбирателство за