Коледен концерт на флотския оркестър

130-godini-ot-sazdavaneto-na-predstavitelniya-duhov-orkestar-na-voennomorskite-siliНа 23 декември от 19 ч., в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, ще се проведе празничен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, организиран съвместно от община Варна, Военноморските сили и ФКЦ.

Концертът ще бъде с подчертано празнична програма, в която са включени произведения на класически и съвременни автори.

Концертът ще бъде с Вход свободен за всички гости и граждани на град Варна.

С него организаторите се надяват в навечерието на най-светлия християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората да достигне Рождествения дух и Коледна магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благословените пожелания за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2016 г.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Няма непосредствена опасност за крайбрежието ни от взривяването на „Каховка“

Във водите на Черно море в района на Одеса постъпва вода от р. Днепър след взривяване на стената на яз. Каховка. Акт, за който взаимно се обвиняват Русия и Украйна. През

Подводният риф при нос Шабла върху карти на Гаетано ди Палма и Ал. Конрад от 1811 и 1828 година

Отсечка от картата „Карта на по-голямата част от Турция в Европа“ на Гаетано ди Палма от 1811 г. с част от западния бряг на Черно и подводният риф при нос Шабла (Cap Chabla).