Турска фирма за корабно снабдяване премина в групата на Навибулгар сървисес

Снимката е илюстративна. Автор: wrist.com
Снимката е илюстративна. Автор: wrist.com

Турската компания за корабно снабдяване HAK BOGAZICI премина в българската NBS Group, която включва и „Навибулгар Сървисес“ ЕООД с офиси в България и Румъния.

Hak Bogazici Ship Supplier, която има над 30-годишен опит в областта на корабното снабдяване, няма да оперира като самостоятелен бранд и компания, а е част от групата на NBS чрез турското дружество NBS Ship Supply, коментираха пред Maritime.bg от „Навибулгар Сървисес“.

Една от основните дейности на NBS Group е корабно снабдяване като мрежата на групата покрива всички пристанища на територията на България, Румъния и Турция, както и други основни черноморски портове.

Основана през 1975г., Hak Bogazici Ship Supplies предоставя хранително снабдяване, техническо оборудване и консумативи, резервни части и химикали на кораби във всички турски корабостроителни и кораборемонтни заводи и портове. Член е на международните организации IMPA и ISSA.

aAleksandrov“Тази стъпка е част от дългосрочната ни стратегия за растеж на NBS Group. Ние наблюдаваме и си сътрудничим с Hak Bogazici от няколко години. Радостни сме, че една от най-старите фирми за корабно снабдяване в Турция се присъедини към нас. Вярвам, че комбинацията от опита и традициите на Hak Bogazici на турския пазар и ноухау за управление на качеството на NBS Group, ще донесе редица ползи за клиентите ни. За нас Турция е интересен и важен пазар с огромен потенциал и значение за компанията ни. Нашата цел е да предоставим продукти и услуги с високо качество и надеждност на клиентите ни във всички турски пристанища.“, коментира изпълнителният директор на NBS group Александър Александров (на снимката).

Оперативната дейност и текущи запитвания към Hak Bogazici не са нарушени от настъпилата промяна. Всички постъпващи заявка са своевременно обработени и снабдяванията са организирани от екипа на NBS Ship Supply.

От компанията не коментираха финансовите параметри на сливането.

Maritime.bg – Свят

Последни новини

Последни новини

Потъналият в Черно море кораб е плавал към Бургас, спасиха още един моряк, издирването продължава

В 1235 ч. на 17 януари плаващият под флага на Палау моторен кораб ARVIN потъна в района Бартън, обявиха официално от Бреговата охрана (БО) на Република Турция. Построеният