Морското училище отдава под наем симулатори и тренажори

vishe-voennomorsko-uchilishteВисшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ ще отдава свои тренажори и симулатори под наем, научи Maritime.bg.

Това ще стане с търг с тайно наддаване, който ще се проведе на 9 март.

Под наем ще бъдат отдадени симулаторите „Вахтен механик ERS 4000 / ERS 5000“, включително и високоволтовата лаборатория, както и Навигационния тренажор NT PRO 5000, заедно с Клас електронни карти.

Симулаторите и тренажорите ще бъдат отдавани на трети лица за срок от 2 години, но за не повече от 120 учебни часа месечно.

Справка на Maritime.bg установи, че в самата документация за търга става ясно, че най-вероятно бъдещите наематели ще бъдат от град Варна. Това е видимо от допуснато изискване – бъдещите наематели „да имат добра репутация във Варна“.

Първоначалната наемна цена, включваща ток, вода и отопление е в размер на 20 лева на час без ДДС, установи още справката на Maritime.bg. Заповедта на началника на  училището за обявяване на процедурата е от 2 февруари, а търгът ще се проведе месец по-късно.

Maritime.bg – Курс

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Ученици от речната гимназия съживяват героични моменти от миналото на Русе

Проектът „Съживени моменти от историята на Русе – дигитален офис за учащи” ще стартира ден преди националния празник. Началото ще бъде на 2 март от 9 ч. в Професионалната гимназия