Австралиец застана начело на Международната асоциация на морските университети

vvmu2Началникът на ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ кап. I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров взе участие в работата на извънредния Изпълнителен борд на Международната асоциация на морските университети (МАМУ), провел се на 16 и 17 февруари 2016 г. в гр. Токио, Япония.

Проведе се церемония по предаване на председателството на новоизбрания председател на МАМУ проф. Нийл Боус от Австралийския морски колеж.

Работата на борда продължи с разпределение на задачите на участниците в различните комитети на Изпълнителния борд на организацията.

Бе решено в настоящия мандат на Изпълнителния борд на МАМУ (до април 2018 г.) ВВМУ „Н.Й. Вапцаров“ да вземе участие в работата на Финансовия комитет на организацията, а след април 2017 г. в качеството си на домакин на 18–та Генерална асамблея на МАМУ да участва и в Комитета за академичните програми и проекти.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

След повторната авария с тръбопровода: Емил Димитров проверява за укрита информация във Варна

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров разпореди на Басейнова дирекция „Черноморски район“ и на РИОСВ-Варна да извършат проверка и да му докладват имало ли е

Четирима се борят за две независими места в борда на Пристанище Варна

Снимка: Пристанище Варна Продължават конкурсите за избор на членове в ръководствата на държавните дружества от морската индустрия. Припомняме, че такива обяви транспортното