Колко средства генерира квалификационната дейност в България?

Колко средства генерира квалификационната дейност в България на годишна база?
1 (1)
На този въпрос ще опита да отговори Maritime.bg през следващите седмици. По неофициална статистика – годишно центровете у нас генерират около 10 млн. лева. Мащабите на този бизнес обаче трудно могат да бъдат разкрити, тъй като почти нито едно учреждение не би дало конкретен отговор за генерираните средства от тази дейност.

Maritime.bg изпрати официално въпроси до по-големите институции, заети с квалификацията на морски лица у нас.

Неофициалните статистики, сочещи, че центровете генерират около 10 млн. лева идват да покажат и защо между тях се води толкова ожесточена борба.

За да помогнете за установяване размерите на този чист бизнес, Ви приканваме да отговорите колко точно средства разходвахте през последните 12 месеца за курсове, участвайки в анкетата по-долу, или да изпратите на имейл news@maritime.bg точната сума, включително типа и видовете курсове, които сте преминали /анонимността на участниците в анкетата е гарантирана/. 

[poll id=“2″]

Maritime.bg – Курс

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва